Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní kapří sousta

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapra stáhneme z kůže, podélně seřízneme kosti a filátka nakrájíme na úzké proužky. Promícháme je s prolisovaným česnekem, troškou worcesterské a sójové omáčky, kořením a solí a necháme nejlépe do druhého dne odležet. Odleželé kousky obalíme v hladké mouce a ve vyšší vrstvě oleje usmažíme dočervena. Sousta můžeme podávat jako hlavní jídlo s bramborovou kaší a oblohou či jako jednohubky k pivu či vínu. Obměna: kapří sousta můžeme obalit i v klasickém trojobalu nebo v sýrovém či jiném těstíčku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

krups|18. května 2014
vypadá to lákavě, vyzkouším, kapra máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!