Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní stehýnka

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytá a osušená stehýnka osolit. Dát do mísy, přidat pokrájenou feferonku a vše zalít vínem. Stehýnka nechat 3 hodiny odležet. Žloutky smíchat s moukou a se 100 ml bílého vína, kterým je zalito maso, vypracovat hladké těstíčko. Z bílků ušlehat tuhý sníh, smíchat s mandlovými lupínky a přimíchat do těstíčka. Stehýnka po marinování ve víně obalit v těstíčku a smažit na oleji asi 15 minut. Dobré jsou s bramborovým salátem nebo bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!