Staňte se našimi fanoušky na:

Piškotový velikonoční beránek

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Vejce vyšleháme do pěny, přidáme cukr a šleháme ještě další 4 minuty. Poté zašleháme olej. 2) Mouku smícháme s práškem do pečiva a vmícháme do vaječné pěny. 3) Formu na beránka vymažeme máslem a vysypeme polohrubou moukou. Poté nalijeme těsto. 4) Pečeme 15 minut na 200 °C, poté 30 minut na 180 °C. 5) Po vychlazení vyklopíme a pocukrujeme. Ozdobíme mašličkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
Já mám nejradši jen pocukrované beránky - stejně se u nás dlouho neohřeje Odpovědět
objev |29. května 2015
Nádherní jsou také sněhový beránci, takže kdo má chuť může místo pocukrovaného beránka našlehat pěnu a udělat beránkovi nadýchaný pěnový kožíšek. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!