1. Piškot : celá vejce vyšleháme s cukrem, jemně nastrouhanou citr. kůrou a vanil. cukrem v hustou pěnu, do které opatrně vmícháme mouku. Těsto nalijeme na sádlem dobře vymazaný plech s vyšším okrajem a upečeme v předehřáté troubě na 250°C. Je třeba hlídat, jak začínají kraje růžovět, tak ještě zkusíme špejlí prostředek a hned plech vyndáme a piškot na něm necháme vychladnout. 2. Náplň : ušleháme Heru s mouč. cukrem do pěny a pak vmícháme tvaroh. Směs rovnoměrně rozetřeme na piškot. 3. Želatina : smícháme vodu, sirup a pudink. prášky a uvaříme jako klasický pudink do zhoustnutí. Necháme želatinu vychladnout tak, aby byla jen mírně vlažná a nalejeme ji na tvarohovou náplň. Necháme řádně ztuhnout. Želatinu můžeme uvařit i z 1 litru vody, 2 sáčků Vitacitu a 2 pudink. prášků.