Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní tvarůžková pomazánka

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 200 g olomouckých tvarůžků
  • 1 balení pomazánkového másla
  • 1 lžíce kapie (naložené)
  • 1 lžíce pažitky (nasekané)
  • 3 - 4 lžíce světlého piva
  • 3 - 4 jarní cibulky

Pracovní postup:

Pomazánkové máslo promíchejte s nadrobno nakrájenými tvarůžky, přidejte nakrájenou lahůdkovou cibulku, kapii a pažitku, opepřete a nakonec přidejte postupně pivo. Zamíchejte a nechte odležet - připravujte cca 1 až 2 dny předem, aby se mohlo vše pořádně rozležet. Pivo můžete přidat ještě další den, pokud se vsáklo do tvarůžků a je ho potřeba více. Mažeme na pečivo nebo chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. května 2014
dobrá klasika Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!