Staňte se našimi fanoušky na:

Pizza capriccioza - žampionová

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Těsto vyválíme na velikost pizzy, jakou si sami zvolíme. Rajčatům nařízneme kůži do kříže, zalijeme je horkou vodou a oloupeme. Poté je nakrájíme na kousek, vyhodíme část kde byla stopka a spolu s olivovým olejem rozmixujeme do hladka. Vytvořili jsme si tak rajčatovou omáčku na potření pizzy. Žampiony nakrájíme na plátky, šunku na kostičky, mozzarellu na plátky nebo na kostičky. Vše navršíme na pizzu. Pečeme 10 minut na 220 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!