Do hnětací nádoby dáme suroviny v následujícím pořadí - 250 ml vlažné vody, 3 lžíce olivového oleje, 500 g hladké mouky, do jednoho rohu nádoby dáme 1 špetku cukru s 21 g droždí a do druhého kouta dáme 1 lžičku soli. Nádobu dáme do pekárny a zapneme na program TĚSTO. Než nám vykyne těsto, taksi uvaříme Sugo. 1 lžíce olivového oleje 2 stroužky česneku, nakrájené na plátky 400g konzerva loupaných krájených rajčat 1 velké cibule, nakrájené nadrobno sůl a čerstvě mletý pepř sušené oregano 1/2 lžičky krupicového cukru 1/2 lžičky vinného octa V kastrůlku na rozehřátém olivovém oleji zvolna osmažte cibuli a česnek cca 3 minuty. Vlijte rajčata a nechte je asi 20 minut dusit. Pak omáčku rozmixujte, osolte, opepřete, dochuťte cukrem a octem a nechte svařit do hustší omáčky, která se bude dobře roztírat na pizzu. Omáčku necháme zchladnout. Těsto si dáme na pomoučený vál, rozdělíme ho na dvě poloviny a z každé výválíme pizzu. Kterou potřeme Sugem a poklademe tím co máme na pizze rádi ;-) a nakonec posypte Bazalkou. Pečte při 200 °C cca 15 minut. Sugo můžeme nahradit i kečupem s prolisovaným česnekem.