Staňte se našimi fanoušky na:

Plátky z hovězího masa na zeleném pepři

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky hovězího masa otřeme,naklepeme,po stranách nařízneme a osolíme.Do vymaštěného hrnce dáme připravené plátky masa a z obou stran je opečeme.Teplotu snížíme,přidáme sádlo,nakrájenou cibuli,zelený pepř a sušené houby.Mírně podlijeme,přiklopíme poklicí a dusíme asi 45 minut.Měkké maso vyjmeme,šťávu zahustíme závarkem připraveným z vody a mouky,podle potřeby zalijeme vývarem a jěště 5 minut povaříme.Do zahuštěné šťávy vrátíme plátky masa,přiklopíme poklicí,tepelný zdroj vypneme a necháme jěště několik minut dojít. Příloha,brambory,rýže,chléb.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!