Staňte se našimi fanoušky na:

Plněná panenka na grilu

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřovou panenku v celku rozdělíme na 3 díly, v každém dílku uděláme nožem kapsu, vytřeme ji hořčicí posolíme, popepříme , přidáme slaninu, kyselou okurku, 2 lístky čerstvé nebo sušené šalvěje. Kapsu uzavřeme kovovou jehlou nebo převážeme provázkem. Kusy masa naskládáme na alobal, zakápneme olejem a uzavřeme. Dáme na cca 30 min. na rošt a dusíme. Maso vyjmeme z alobalu a na roštu dopečeme, tekutinou z výpeku pravidelně potíráme. Povrch masa můžeme posypat krájenými čerstvými bylinkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jola |19. ledna 2013
grilované maso je dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!