Staňte se našimi fanoušky na:

Plněné broskve

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Broskve rozpůlíme. Lučinu vyšleháme se změklým máslem, cukrem a citronovou kůrou. Půlky broskví naplníme vyšlehanou směsí a na talířku zdobíme šlehačkou a malinami. K ozdobení můžeme použít i jiné čerstvé ovoce, dobré jsou třeba borůvky nebo jahody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!