Vybereme si jen velké a pevné žampiony, pečlivě je očistíme a oloupeme jim hlavičky. Potom odřízneme nožičky a posekáme je najemno. Mezitím si na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme na kolečka nakrájenou nať cibulek a posekané nožičky žampionů a přibližně pět minut směs restujeme. Potom ji odstavíme z ohně a v misce opatrně promícháme se smetanovým taveným sýrem. Tvrdý strouhaný sýr rozmícháme s teplým mlékem a přidáme do houbovo-sýrové nádivky. Směsí pak naplníme polovinu žampionových kloboučků, které narovnáme na plech pokapaný vodou a pečeme 20 - 25 minut v předem vyhřáté troubě při teplotě 170°C. Mezitím smícháme posekané lehce rozmrazené krabí tyčinky se zbývající cibulkovou natí a rozinkami. Nádivkou naplníme zbylé žampionové kloboučky, zasypeme je strouhaným plísňovým sýrem a pečeme v dobře předehřátém grilu (nebo horkovzdušné troubě) při teplotě 220 - 230 °C přibližně 7 - 8 minut. podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.