Staňte se našimi fanoušky na:

Plzeňský gulášek

Autor receptu: anasy (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Přidáme pepř, utřený česnek, sůl , podlijeme částí vývaru a dusíme. Pod poloměkkým masem vydusíme šťávu do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme do změknutí. Maso vyjmeme, šťávu přecedíme na maso. Nakrájenou slaninu orestujeme, přidáme nakrájené kapie a celer, prohřejeme a směsí a vejci zdobíme porce guláše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. řijna 2014
zkusím Odpovědět
A |11. května 2013
guláš máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!