Staňte se našimi fanoušky na:

Pohanka nepražená nebo pražená

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pohanku přebereme, vypereme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Když se všechna voda vsákne, přidáme tuk, dáme ji zapéci do trouby a vkládáme do hotové polévky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dajul |12. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |27. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!