Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka minestrone z čerstvých rajčat

Autor receptu: Martinka42 (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Namočené fazole uvaříme do měkka. Do vařící vody dáme bujon a přidáme nakrájenou zeleninu. Rýži propláchneme, dáme do polévky a uvaříme do poloměkka. Přidáme oloupaná rajčata, uvařené fazole, dochutíme utřeným česnekem a krátce povaříme. Při podávání posypeme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!