Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka po italsku s kuřecími knedlíčky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Nejdříve si připravíme kuřecí knedlíčky: - Kuřecí maso nameleme, toastový chléb rozmixujeme na strouhanku. Obojí smícháme. - Přidáme prolisovaný česnek (jen 2 stroužky), nasekanou pažitku a vejce. - Osolíme, opepříme. Opékáme na 2 lžících másla dozlatova.
  2. Pórek nakrájíme na čtvrtkolečka a opékáme asi 3 minuty na oleji. Poté přidáme plátky ze dvou stroužků česneku a minutu opékáme.
  3. Zalijeme vývarem, přivedeme k varu a poté snížíme plamen.
  4. Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka a přidáme do polévky.
  5. Přidáme také těstoviny a vaříme na skus.
  6. Nakonec přidáme kuřecí knedlíčky, povaříme a odstavíme z ohně.
  7. Přidáme špenát, parmazán, dosolíme, opepříme.
  8. Podáváme posypané bazalkou a parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
suúper Odpovědět
sonizna |22. května 2015
Ty knedlíčky spíš použiju k těstovinám, místo vepřových masových kuliček Odpovědět
objev |21. května 2015
Mleté drůbeží je skvělé - zkuste i krůtí hamburgery. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!