Hovězí vývar se sýrem a žloutky
20
0
2
Krevety očistěte a vyloupejte. Nařízněte je a odstraňte střívko. Mušle očistěte a dejte je do studené vody. Všechny otevřené mušle vyhoďte. Rybu očistěte, omyjte a nakrájejte na kousky. Žampiony očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Citronelu zmáčkněte plochou stranou nože a nakrájejte na asi 5 cm dlouhé kousky. Vývar v hrnci přiveďte k varu, přidejte citronelu, kafírové listy, nakrájené papričky, rajčata a mořské plody s nakrájenou bílou rybou. Vše povařte asi 8 minut. Do polévky přidejte žampiony, opět přiveďte k varu a odstavte. Polévku dochuťte rybí omáčkou, limetkovou šťávou, solí i koriandrem a prohřejte.