Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z hovězí oháňky s těstovinami

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso umyjeme a dáme do tlakového hrnce. Zalijeme vodou, přidáme koření, očištěnou zeleninu. podle chuti osolíme, přikryjeme poklicí a uvedeme do varu. Vaříme 30 minut od bodu varu. Polévku ocedíme, přidáme nakrájenou zeleninu, trochu zelené petrželky a obrané maso. Podle chuti dosolíme a opepříme. Těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku v osolené vodě, uvařené propláchneme na sítku pod tekoucí vodou a přidáme do polévky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |31. března 2013
není lepší vývar jak z oháňky jen je náhoda když na ni natrefím Odpovědět
miri3 |7. března 2013
dobrá polévka Odpovědět
kote19 |27. února 2013
dobrá :) Odpovědět
zuzi |25. února 2013
hovězí máme rádi Odpovědět
evahu |24. února 2013
dobrá polévka Odpovědět
mila|4. dubna 2013
hovězí je prostě paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!