Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z králíka od dědy

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(6 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kostry z králíka dáme do hrnce, přidáme očištěnou zeleninu, kapii, pepř, nové koření, osolíme a vaříme doměkka. Polévku ocedíme, uvedeme do varu a lžící nabíráme připravenou játrovou směs a vhazujeme do polévky. Povaříme a do polévky přidáme nastrouhanou zeleninu, nasekanou petrželku, podle chuti přidáme vegetu a dosolíme. Do polévky přidáme podle chuti uvařené nudle, rýži nebo nočky. Játrové knedlíčky: Játra tyčovým mixérem rozmixujeme, přidáme vejce, prolisovaný česnek, podle chuti přidáme pepř, sůl, majoránku a zahustíme strouhankou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jííťa |8. prosince 2014
11111111111111111111111111111111 Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
111111111111 Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
like Odpovědět
jííťa |8. prosince 2014
111111111111 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!