Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z květáku

Autor receptu: petra.stefanova.7 (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hrnci zpěníme na másle nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme na malé kousky pokrájený květák a vše lehce osmahneme. Zalijeme požadovaným množstvím vody a přivedeme k varu. Jakmile se polévka začne vařit, vložíme do ní kostku masoxu, řádně zamícháme a pokračujeme ve varu dokud květák nezměkne. Těsně před dovařením polévky do ní přidáme rozšlehané vejce, zahustíme jíškou a krátce povaříme, můžeme podávat. Z vlastní zkušenosti květákovou polévku nesolím, ale záleží na chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |28. září 2013
jsem polévková, super, 1+ Odpovědět
Januse |1. července 2013
výborná Odpovědět
ladka.berenreiterova |2. června 2013
mnam Odpovědět
honzíček |30. května 2013
mnam Odpovědět
Aidel |27. května 2013
Také dělám :-) Odpovědět
ka002 |27. května 2013
mňam Odpovědět
gagous007 |14. května 2013
děláme, máme rádi Odpovědět
A |14. května 2013
květáček zbožňuji v jakékoli podobě Odpovědět
pavlinf |13. května 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!