Staňte se našimi fanoušky na:

Polévka z medvědího česneku

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Medvědí česnek - množství záleží na tom, jak chceme mít polévku silnou - nakrájíme na malé kousky. 2) Vývar přivedeme k varu a dáme do něj medvědí česnek, který ale již nevaříme, spíš ho jen spaříme ve vývaru. Neztratí tak svou chuť ani vitaminy. 3) Rozmixujeme tyčovým mixérem a podáváme se smetanou, kterou si každý může polévku zjemnit podle sebe.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
sonizna |4. června 2014
Ozdobit můžeme stejně jako na obrázku kopretinou. Kdo chce, může zahustit jíškou a podávat s opečenou houskou nakrájenou na kostičky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!