Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z makrely podle Rox

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybu obereme od kostí, dáme do misky, přidáme máslo (možno nahradit rostlinným tukem), hořčici a promícháme.Pak přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a zamícháme. Solte opatrně, makrely již bývají slané dost. Nejlepší jsou na čerstvém tmavém, chlebu či vece. Přizdobíme jarní cibulkou či pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!