Staňte se našimi fanoušky na:

Pomazánka z vařeného hovězího masa

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené maso nakrájíme na menší kousky, dáme do mixéru (robotu), přidáme máslo, hořčici a rozmixujeme na hladkou kaši. Podle své chuti osolíme a opepříme. Mažeme na chleba nebo rohlíky, posypeme pórkem, cibulí nebo pažitkou. Dobrá je i s červenou paprikou - kapií. Kdo nemá mixér, může maso pomlít na mlýnku a vše spojit - rozmixovaná je jemnější.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie10 |10. května 2013
super Odpovědět
cesalky |3. května 2013
zajímave, originální Odpovědět
Hanka007 |8. dubna 2013
zůstalo mi z nedělního oběda pečené vepřové, takže trošku upravím tento recept a určitě vyzkouším Odpovědět
miri3 |7. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |28. února 2013
dobrá pomazánka Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vypadá dobře Odpovědět
jola |25. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
betka |12. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
moc dobrá pomazánka Odpovědět
liza |6. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!