TĚSTO: Vejce vyšlehejte s oběma cukry a šlehačem do pěny zapravte olej (přilévejte pomalu tenkým praménkem) a pak i mléko. Stěrkou do řídké pěny zapravte mouku s kypřícím práškem a pomerančovou kůru. Těsto nalijte na hlubší plech s listem pečícího papíru a pečte 15-20 minut na 170°C. Hotový, necháme chvilku "vydýchat", vyklopíme, sloupneme papír a necháme úplně vychladnout. 1. NÁPLŇ: V rendlíku na plotně promíchejte pudink s cukrem, přilijte džus a přiveďte za stálého míchání k varu. Pudink provařte (vyčeří se), odstavte a ještě teplý rozlijte a rozetřete na upečený plát uzavřený ve vhodném "mantinelu" - můžeme obepnout pruhem alobalu. 2. NÁPLŇ: Ze smetany s moučkovým cukrem ušleháme šlehačku. Výhodnější je rostlinná smetana, protože opravdu spolehlivě ztuhne (pokud máme jen živočišnou, ušleháme se 2 ztužovači) a rozetřete ji na zchladlou pomerančovo-pudinkovou vrstvu. OZDOBA: V misce smíchejte džus s pomerančovým likérem a smáčejte jeden po druhém dvoubarevné piškoty Savoiardi. Pokládejte je v pravidelných rozestupech na vrstvu šlehačky na povrchu moučníku. Dezert nakonec rozkrájejte mezi jednotlivými piškoty na řezy.