Staňte se našimi fanoušky na:

Prachanda

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zralé hrušky opláchneme vodou a celé je usušíme v troubě. Sušení trvá asi 10 hod. Začínáme na 60 st. C, když jsou polosušené zvýšíme teplotu na 80 st. C a dosušíme při nižší teplotě. Usušené hrušky nastrouháme nebo umeleme, promícháme s cukrem a skořicí. Prachandu používáme k posypání škubánků, sladkých kaší...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |22. května 2013
To bude na posypání velmi dobré. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!