Staňte se našimi fanoušky na:

Provensálská rajčata

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vložte na několik vteřin do vařící vody 8 masitých rajčat, vyndejte je, ochlaďte, oloupejte, přepulte a dužinu vydlabejte do misky. Na pánvi rozehřejte 4 lžíce olivového oleje, vložte na něj 4 - 6 nasekaných stroužků česneku, vydlabanou dužinu z rajčat, osolte, posypte podrceným černým pepřem a poduste do mírného zhoustnutí. Odstavte, přidejte lžičku nasekaného čerstvého tymiánu, 3 - 4 lžíce jemně nasekané zelené petrželky, strouhanku ze 3 rohlíků, 2 lžíce citronové šťávy a promíchejte. Směsí naplňte vydlabané půlky rajčat, položte je na olejem potřený pečicí plech nebo papír, vložte je do předehřáté trouby a zvolna pečte asi 15 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hospodyňka |10. května 2013
vyzkouším:) Odpovědět
xxPPxx |6. května 2013
zajimave Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
Zorushka |28. dubna 2013
dobrota :-) Odpovědět
J |28. dubna 2013
Vypadá to moc dobře :-) Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vypadá to moc dobře :-) Odpovědět
Uzzi1 |27. dubna 2013
ukládám, tohle bude moc dobré Odpovědět
jitu3ka|27. dubna 2013
taky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!