TĚSTO: 4 vejce,200 g moučkového cukru,1 vanil. cukr,125 ml mléka,125 ml oleje,250 g hladké mouky,1 prášek do pečiva,špetka soli, 1 zdobení čokoládová rýže, rum na pokapání korpusu NÁPLŇ: 1 krémová náplň stracciatella Dr. Oetker,200ml studeného mléka,125g změklého másla, 2lžíce moučkového cukru, NA POSYPÁNÍ: strouhaná čokoláda Na přípravu těsta vyšleháme šlehačem do pěny vejce, cukr a vanilkový cukr. Mléko smícháme s olejem a mouku s práškem do pečiva, solí a zdobením. Střídavě ve dvou fázích do pěny krátce zapracujeme tekutinu a sypkou směs (na 1. stupni šlehače). Hladké těsto vlijeme do dortové formy (prům.26 cm,ale může být i menší a dort pak bude vyšší) jejíž dno jsme vyložili pečícím papírem. Uhladíme a upečeme při 180° cca 40-45 min. Upečený korpus necháme vychladnout a 1x prořízneme. Náplň připravíme, dle návodu na krabičce s máslem. Korpus pokapeme rumem a namažeme 2/3 krému, přiklopíme a namažeme vršek a strany a posypeme čokoládou a cukrem vytvoříme proužky.Necháme vychladit alespoň 3 hodiny.