Staňte se našimi fanoušky na:

Pstruh s mandlovou krustou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Každého pstruha rozkrojíme na 2 filety - očistíme a zbavíme ho kostí a páteře. 2) Citron omyjeme a nakrájíme na plátky. 3) Dno pekáče poklademe citronovými plátky, na to dáme osolené filety. Na každou filetu dáme trochu másla a posypeme mandlemi. 4) Pečeme 20 minut na 200 °C. 5) Podáváme i s upečenými plátky citronu ozdobené petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!