Staňte se našimi fanoušky na:

Ptačí zob Přemysla Sobotky

Autor receptu: Majk (24 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Přední hovězí nakrájím na kostky a dusím na cibulce. Čím pomaleji a déle se dusí, tím je maso měkčí. Když je měkké, přidám rajský protlak, ne kečup, dosolím a opepřím a zaliji kysanou smetanou. Podusím a do horkého polotovaru přidám široké, nejlépe domácí nudle. Na talíři se ještě porce musí přelít horkou škvařenou slaninou. Teprve tak je z toho pravý Ptačí zob. Ingredience dávám od oka. Nudlí, zdůrazňuji domácích, nesmí být moc, aby se v nich maso neztratilo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Makitka |12. března 2014
Když mají být těstoviny vmíchané do omáčky, tak proč je to na fotu jinak? Odpovědět
Januse |18. července 2013
máte zajímavé názvy receptů, vyzkouším Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
zajímavý název pro dobré jídlo Odpovědět
kyschu |10. ledna 2013
ptačí zob? Odpovědět
pavlinf |10. ledna 2013
stojí za vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!