Staňte se našimi fanoušky na:

Pučálka 2 - dia 185g sacharidů

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • nať ze 2 lahůdkových cibulek
  • mletý pepř
  • 200 g anglická slanina
  • naklíčená, 500 g cizrna
  • 1,5 lžíce máslo

Pracovní postup:

Slaninu rozkrájíme na kousky a na pánvi na másle je vyškvaříme. Přidáme cizrnu a za stálého míchání ji krátce orestujeme. Cibulové natě nakrájíme na tenká kolečka . Připravenou směs dochutíme solí, pepřem a navrchu posypeme cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

martinnatr |5. července 2013
uložím Odpovědět
zdenka.r |5. července 2013
vyzkouším Odpovědět
Maja.Zadrapova |5. července 2013
ukládám Odpovědět
Hrabča |5. července 2013
Znám Pučálku z hrachu, dělala ji moje krkonošská teta. Použít cizrnu by mě nenapadlo. Zkusím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!