Staňte se našimi fanoušky na:

Radošínské kuře

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře rozčtvrtíme.Na vyškvařené slanině dusíme pokrájenou zeleninu s cibulí.Přidáme koření, sůl, bobkový list a kůru z citronu.Do podušené zeleniny dáme cukr a pokrájené kuře.Podlijeme vodou a dusíme doměkka.kuře vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přidáme vodu a víno.Scedíme, do procezené šťávy vložíme prohřát kuře, necháme povařit a podáváme. Jako příloha jsou vhodné těstoviny, rýže nebo brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
mňam Odpovědět
Konato |29. dubna 2013
Předpokládám, že díky tomu vínu, nebude ta zelenina sladká. OK Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!