Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčata plněná sardinkovou pěnou

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Stejnoměrně velká rajčata omyjeme, skrojíme vršky a lžící vydlabeme vnitřky (použijeme je do polévky nebo do šťávy pod maso).Rajčata uvnitř osolíme a plníme zvlášť připravenou náplní.Povrch uhladíme do výšky vidličkou a přizdobíme kouskem okurky a kolečkem natvrdo uvařeného vejce. Náplň: Změklé máslo dobře umícháme, přidáme hořčici, uvařené . oloupané a nastrouhané brambory, dobře promícháme, doplníme nastrouhaným celerem, nadrobno nakrájenými sardinkami a s vegetou a a kari, dobře promícháme.Podle chuti dosolíme. Můžeme podávat jako předkrm s bílým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |24. května 2013
nemusí být špatné, ovšem pro "jaro" určitě pracné :-) Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!