Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčata plněná žampiony a jogurtem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tvrdá rajčata omyjeme, seřízneme vršky, vnitřky opatrně vydlabeme kávovou lžičkou. Vršky si ponecháme nakonec jako pokličku na uzavření. Žampiony dobře očistíme, 1 žampion nakrájíme na plátky a zbylé na jemno nasekáme. Na rozehřátém másle osmahneme nejprve plátky žampionů, vyjmeme je a vložíme nasekané žampiony. Osolíme, opepříme, osmahneme, vyjmeme a necháme chvíli vystydnout na chladném místě. Smícháme žervé s jogurtem, do této jogurtové směsi vsypeme nasekané a dobře omyté bylinky spolu s houbami. Několik snítek si ponecháme na konečnou ozdobu. Jogurtovou směs podle chuti osolíme a opepříme a pomocí cukrářské trubičky naplníme připravená rajčata. Navrchu je ozdobíme plátky žampionů a snítkou bylinek. Podáváme jako studený předkrm s bílým pečivem nebo bagetkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

allys89 |11. září 2013
super recept ;) Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
zdravé a chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!