Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčatová polévka z vyzrálých rajčat

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ve velkém rendlíku rozpustíme půl másla, přidáme cibuli a opékáme ji za občasného míchání 5 minut do měkka. Vmícháme rajčata, sůl a pepř a zeleninu dusíme 5 minut. Podlijeme vývarem a znovu přivedeme k varu. Potom zmírníme oheň a polévku 10 minut zvolna povaříme. Polévku protlačíme jemným sítkem (slupky a semena zůstanou na sítku). Rendlík vrátíme na oheň , vmícháme cukr, smetanu, zbytek másla, bazalku a petrželku. Krátce prohřejeme, nesmí ale vřít.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!