1) Maso osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran na směsi z oleje a másla. Trvá to asi 8 minut. 2) Mrkev, petržel a celer nakrájíme na menší kousky a dáme místo masa smažit. 3) Po 10 minutách přidáme ještě nasekanou cibuli a restujeme ještě 5 minut. 4) Přidáme mouku a restujeme 3 minuty. 5) Zalijeme rajčatovým pyré a přidáme i divoké koření, pepř, skořici. ocet, cukr a vývar. Minutu povaříme. 6) Mírně osolíme a přendáme do trouby - zakryté pečeme 2 hodiny na 200 °C. V polovině pečení maso otočíme. 7) Maso a koření vyjmeme, omáčku rozmixujeme a dochutíme. 8) maso nakrájíme na plátky, smícháme se solí, čerstvě mletým pepřem, kapkou oleje a pažitkou. 9) V hrnci rozehřejeme máslo s mlékem, přidáme muškátový oříšek, sůl a citronovou kůru. Až začne mléko bublat, přidáme krupici, snížíme plamen a vaříme dokud nezískáme kaši. Po zchládnutí přidáme vejce. 10) Vaříme v osolené vodě asi 4 minuty. Podáváme s masem a omáčkou.