Hotové ravioli (koupené z chladícího pultu) uvaříme podle návodu na obalu. Posekaný česnek osmažíme na rozpuštěném másle, pak přidáme opranou a osušenou šalvěj a za častého míchání krátce orestujeme. Ravioli scedíme, necháme okapat, rozdělíme na talíře, pokapeme šalvějovým máslem a posypeme lístky šalvěje. DOMÁCÍ SÝROVÉ RAVIOLI Smícháme 400g hladké mouky se 3 vejci, 2 žloutky, 1 lžící oleje a špetkou soli, uhněteme hladké těsto, které necháme chladit asi hodinu. na náplň smícháme 300g ricotty, 1 vejce, 200g strouhaného balkánského sýra, 30g strouhaného parmazánu, 1-2 lžíce strouhanky a posekaný stroužek česneku. Pak směs osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem. Těsto rozválíme a vypícháme z něj kolečka (∅ asi 6cm). Na každé kolečko dáme 2 lžičky náplně, okraje těsta potřeme trochou vody, těsto přeložíme do půlměsíčků a okraje stiskneme. Ravioli vaříme ve vroucí osolené vodě asi 5 minut.