Staňte se našimi fanoušky na:

Rebarborový nákyp s ovesnými vločkami

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rebarboru oloupeme a nakrájíme na kousky. Poté jí spolu s pomerančovou kůrou, pomerančovou šťávou, datlemi a medem vložíme do zapékací mísy a zalijeme vodou. Chlebové drobky, ovesné vločky, rozehřáté máslo a cukr smícháme dohromady a rozložíme na rebarboru. Pečeme 30 minut v předehřáté troubě na 180 stupňů. Servírujeme nejlépe ještě teplé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lukas.piskor |1. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!