Netradiční pusinky
100
6
9
Oddělíme žloutky od bílků a z bílků vyšlehéme tuhý sníh. Ke žloutkům přidáme cukr a vanilkový cukr a vyšleháme do pěny. Pak postupně zašleháváme rum, citrónovou štávu, olej a vlažnou vodu. Poté přidáme prosátou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec přidáme sníh. Už nešleháme, ale jen překládáme, aby nám sníh nespadl. Když je to hezky všechno spojené, přidáme kandované ovoce a lehce ho vmícháme. Těsto nemí být ani tekuté ani moc husté. Pečeme v předehráté troubě na cca 150-180°. Upečený je, když se nelepí na špejli. Po upečení vyndáme a necháme vychladnout. Vychladlý biskupský chlebíček polijeme čokoládou a necháme ztuhnout.