Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Brambory v pivním těstíčku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory oloupeme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Až nám vychladnou, nakrájíme je na plátky a můžeme se pustit do těstíčka. Hladkou mouku smícháme s vejci, pivem, solí a vypracujeme husté těstíčko. Brambory posypeme nasekanou čerstvou petrželkou a obalíme v těstíčku. Na pánvi rozehřejeme olej a smažíme brambory v pivním těstíčku dozlatova. Tuto delikatesu  můžete podávat jako přílohu či jako jednohubky k pivu či vínu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |2. března 2013
Ale ten obrázek je docela sranda.Představa,že jím smažené obalované brambory a jako přílohu mám bramborovou kaši je k popukání:-))))) Odpovědět
kote19 |2. března 2013
dobré :) Odpovědět
david.kruml.1 |11. ledna 2013
zajímavé zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!