Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Burgundské hovězí

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí po burgundsku je dobrým tipem na vydatný nedělní oběd pro celou rodinu. Hovězí maso prošpikujeme anglickou slaninou. Potom si orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek a mrkev a přidáme rajčatový protlak. Do toho vložíme maso vcelku, zalijeme jej červeným vínem a dusíme, dokud maso není měkké. Až změkne, omáčku, která nám zůstala v hrnci, zahustíme zápražkou, chvíli povaříme a zcedíme. Přidáme žampióny a podle chuti dokořeníme. Nakrájené maso na plátky a přelité omáčkou podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |25. září 2013
to bude mnamka,vyzkouším Odpovědět
boskovčák |16. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |7. března 2013
Zajímavý recept, zkusím... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!