Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Cikánská hovězí pečeně

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou kořenovou zeleninu, okurky a slaninu nakrájíme na nudličky. Omyté osušené maso prošpikujeme střídavě zeleninou, okurkami a slaninou, osolíme a opepříme. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli na kostičky, vložíme prošpikované maso a obložíme zbylými nudličkami slaniny, okurek a zeleniny. Přidáme celý pepř, podlijeme trochou vody a pod poklicí dusíme téměř do změknutí. Podle potřeby podléváme a mícháme. Potom nádobu s masem přendáme do horké trouby a maso v ní bez poklice dopečeme. Měkké maso vyjmeme a naporcujeme. Šťávu se zeleninou a slaninou zaprášíme moukou a povaříme. Vložíme naporcované maso a prohřejeme. Cikánskou hovězí pečeni podáváme s rýží, nebo s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!