Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Holandská omáčka

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve postavíme rendlík se žloutky a vývarem do vodní lázně. Metličkou šleháme až nám to zhoustne. Potom do omáčky zašleháme po kouscích máslo, velmi opatrně. Omáčku znovu chvíli zlehka zahříváme a po kouscích zašleháváme druhou polovinu másla. Až nám omáčka zhoustne a je krémová, osolíme jí a ochutíme citronovou šťávou, ihned podáváme. Holandskou omáčku podáváme k vařené zelenině nebo k rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
kote19 |3. března 2013
skusím :) Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
trnecek |22. ledna 2013
tu hodně používá Zdenda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!