Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Jehněčí roláda

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve vložíme do misky na kostičky nakrájené žemle, které navlhčíme smetanou, přidáme vejce, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku, muškátový květ, nakrájené uzené maso a vše promícháme. Jehněčí maso rozřízneme na plát, naklepeme, osolíme a po celé ploše rozetřeme připravenou náplň. Jemně srolujeme a důkladně převážeme nití či provázkem. Rozehřejeme si troubu a po chvíli do něj vložíme pekáček s masem. Zprudka zapečeme, snížíme teplotu a podlijeme. Podle potřeby přeléváme šťávou a podléváme vodou. Pomalu pečeme doměkka. Jehněčí roládu podáváme s vařenými bramborami a ovocným kompotem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!