Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Karlovarský kotouč

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si telecí maso rozřízneme na velký plát, ten si naklepe, osolíme a opepříme. Poté si rozehřejeme máslo a na něm si připravíme míchaná vejce. Na plát telecího masa si rozložíme plátky šunky či na plátky nakrájené vařené uzené maso. Dále potřeme míchanými vejci a na ně poklademe na nudličky nakrájenou sterilovanou okurku.  Plát masa stočíme a svážeme nití. Dáme do trouby a na oleji zprudka opečeme ze všech stran. Mírně podlijeme a za občasného přelévání vypečenou šťávou pečeme doměkka. Šťávu zahustíme hladkou moukou a povaříme. Karlovarský kotouč podáváme s vařeným bramborem. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!