Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Krůtí v kožíšku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si vezmeme čtyři krůtí plátky, naklepeme, osolíme a posypeme pepřem. Poté maso zlehka obalíme v hladké mouce. A pustíme se do přípravy kožíšku. Vyšleháme si vajíčka, přilijeme mléko a osolíme. Těstíčko řádně promícháme a krůtí maso v něm namočíme. Osmažíme dozlatova na předem rozehřátém oleji z obou stran. Servírujeme na talíř potřené kečupem, posypané nudličkami šunky a nastrouhaným tvrdým sýrem. Krůtí v kožíšku můžeme ještě ozdobit čerstvou petrželkou. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

trnecek |18. ledna 2013
máme rádi krůtí vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!