Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Moravský vrabec

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si nakrájíme vepřové maso na větší kostky. Takto zpracované maso si vložíme do mísy, osolíme, posypeme kmínem a na plátky nakrájené stroužky česneku. Vše si promícháme a dáme na 4-6 hodin odležet. Potom si maso vložíme do pekáče, kde ho nejdříve zprudka zapečeme. Přidáme nakrájenou cibuli a za občasného přelévání i podlévání pečeme asi tak hodinu, dokud není maso měkké. Moravský vrabec se podává s bramborovými či chlupatými knedlíky a kysaným zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

cmarko.lubos|9. řijna 2013
Jednoduche a chutne. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!