Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Pečení nadívaní pstruzi

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a osolíme. Po celé ploše je zalijeme citronovou šťávou a necháme alespoň půl hodiny odležet. Mezitím si nakrájíme cibuli, citron a rajče na tenké plátky. Pstruhy osušíme, zevnitř opepříme a naplníme cibulí, citronem, rajčaty a kouskem másla. Pro lepší chuť přidáme ještě snítka tymiánu a petrželky. Každého pstruha obtočíme plátkem slaniny, položíme na ni plátek citronu a sepneme párátkem. Ryby vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě okolo 20-30 minut. Podáváme s rýží nebo vařeným brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |30. května 2013
Moje oblíbená ryba. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!