Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Plněné panenky lososem

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Vepřové panenky očistíme a prořízneme tak, aby se utvořily plátky. Osolíme je z obou stran. Z lososa si připravíme proužky asi 2 cm silné, které pokládáme na maso, které svineme do závitků a spojíme párátky, aby drželo pohromadě. Na pánev dáme olej a maso na něm zprudka opečeme, aby se na povrchu utvořila růžová kůrka. Pak dáme maso na pekáč a ještě ho v toubě necháme asi 15 minut dopéct. Do výpeku z masa dáme lžíci rozdrceného pepře 4 barev, zalijeme vodou, přidáme 1/2 drůbežího bujonu a asi 5 minut provaříme. Nakonec omáčku lehce zahustíme lžící hotové světlé jíšky. Maso servírujeme na talíři podlité omáčkou a jako přílohu můžeme zvolit americké brambory, hranolky nebo bílé pečivo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!