Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rajčatový salát po italsku

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V této pro srdce zdravé variantě tradičního rajčatového salátu s mozzarellou je méně oleje. Lehčí a zdravější pokrm je na světě. Zálivku si můžeme vytvořit smícháním olivového oleje a balsamica, či můžeme tuto kombinaci koupit rovnou v obchodě Rajčata omyjeme a nakrájíme na kostičky. Mozarellu nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rajčata, mozzarellu, olivy, cibuli a bazalku promícháme ve středně velké míse. Na zálivku promícháme olivový olej s balsamicem, medem, solí a pepřem. Salát pokapeme zálivkou a podáváme na listech salátu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!