Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Rajský guláš

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce dáme olej, na kterém lehce zpěníme na drobno nakrájenou cibuli. Mrkev a celer nakrájíme na tenké nudličky, přidáme k cibuli a společně restujeme dalších 10 minut. Maso si nakrájíme na malé kousky, osolíme a přidáme k zelenině. Opékáme tak dlouho, než se šťáva z masa vyvaří, a poté přidáme rajský protlak. Asi půl minuty ho restujeme s masem a zalijeme vodou. Guláš dusíme pod pokličkou tak dlouho, než je maso měkké, a podle potřeby jej podléváme vodou. Nakonec přidáme lžíci cukru a osolíme dle chuti. Jako příloha jsou vhodné těstoviny, chleba, rýže nebo houskový knedlík.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. února 2013
zajímavé :) Odpovědět
brenda |22. ledna 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!