Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Sekaná po vesnicku

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si mleté maso smícháme s vejci, žemlí navlhčené ve smetaně, osolíme, okořeníme a přisypeme směs čerstvých pokrájených bylinek. Poté nakrájíme mrkev, celer a cibuli na kostičky, přidáme do směsi. Dochutíme prolisovaným česnekem a přidáme hladkou mouku. Vše řádně promícháme. Navlhčíme si ruce a z hmoty vytvarujeme šišku. Pekáč vymažeme trochou oleje, vložíme do něj sekanou, zakryjeme a dáme do předem rozehřáté trouby péct. Asi tak po 25 minutách pekáč odkryjeme a pečeme dozlatova. Sekaná po vesnicku se podává s bramborem či bramborou kaší. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |1. prosince 2012
mám ráda sekanou hlavně když je plněná Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!